• Banner

Barnmöbler Det finns inga produkter i den här kategorin.

Dags att göra om i barnens rum där hemma? Utforska vårt fräcka sortiment av härliga barnmöbler, designade för familjens minstingar. Färgstarkt, kul, säkert och tåligt. Skapa ett lekfullt och kreativt rum med stolar, bord, sängar och puffar i olika färger, material och modeller. Se ditt barn sitta och leka i ett rum inrett med söta möbler, anpass...

Dags att göra om i barnens rum där hemma? Utforska vårt fräcka sortiment av härliga barnmöbler, designade för familjens minstingar. Färgstarkt, kul, säkert och tåligt. Skapa ett lekfullt och kreativt rum med stolar, bord, sängar och puffar i olika färger, material och modeller. Se ditt barn sitta och leka i ett rum inrett med söta möbler, anpassade för barnets storlek – det är alldeles förtrollande!

Mer

Underkategorier

  • Barnstolar

    Inred barnrummet fräckt och bekvämt med våra stolar till barn. Placera stolarna som en tuff inredningsdetalj i rummet eller till små bord som ger plats för att rita, pyssla och leka. Att ergonomi är viktig för alla familjens medlemmar har knappast gått dig obemärkt förbi. För ditt barn som just börjat leka och sitta på egen hand, och är i full gång med att utveckla muskler och motorik har vi bekväma stolar som hjälper ditt barn att sitta ergonomiskt och bekvämt – vid alla tillfällen.

  • Barnsoffor

    Inred barnens rum med en fin soffa anpassad efter barnens storlek. Ge barnet möjlighet att själv mysa i soffan, då den underlättar med sin låga höjd. Sofforna är designade för att vara praktiska, enkla att förflytta och vara säkra för barnet men även stilrena och söta. Skapa ett roligt och säkert lekrum för barnet!

Follow us on Facebook