Hem och Trädgård Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • I köket

  Duka ditt bord för fest, skratt och djupa samtal. Gedigna och tidlösa skärbrädor, förvaringsburkar, bringare, skålar, fat, tallrikar och glas förenklar ditt jobb i köket. Mixa material och design inspirerade av både historia och samtid. Keramik, rostfritt stål, glas och porslin med rena klassiska linjer står sida vid sida med mer ornamenterade artiklar i mjukare formspråk. Vi erbjuder bra basprodukter som hjälper dig att lyckas i köket.

 • Säsongsartiklar

  Man brukar säga att “var tid har sin tjusning”, och visst är det väl så? Under höstens och vinterns lediga dagar kryper vi gärna upp i soffan, tänder ett ljus och virar in oss i en mysig filt med en god kopp te i handen. Samtidigt bjuder våren och de långa sommarkvällarna in till odling och andra utomhusaktiviteter. Högtiderna står för höjdpunkterna mitt i varje säsong och vi gläds åt att få dekorera hem och trädgård utifrån en mix av både nytänkande och tradition. Med små medel kan vi skapa en stor förändring i vår omgivning. Ljusslingor och hängande dekorationer i form av änglar, julkulor eller påskägg skapar tillsammans med säsongens tidstypiska växter och blommor den perfekta stämningen.

 • Heminredning och möbler

  Hos oss finner du moderna, klassiska, trendiga, återvunna och lättplacerade möbler till hemmets alla rum. Vi erbjuder en personlig blandning av noga utvalda möbler för en unik livsstil. Våga mixa och matcha gammalt och nytt trä, metall, marmor och läder. Genom att inreda med olika sorters möbler skapar du ett personligt och ombonat hem.

 • Tält

  UNIVERSALTÄLT OCH PAVILJONGER

  Här hittar Du flera olika universaltält av bra kvalitet. Paviljong, arbetstält, handelstält, trädgårdstält, eventtält, försäljningstält, utställningstält. De är stabila och relativt lätta att fälla ut, fälla ihop och transportera.

  OLIKA FÄRGER OCH STORLEKAR

  Våra tält finns i många storlekar, från små 2x2m till stora 6x3 meter. Tält finns i olika färger och storlekar. Med 3 väggar eller med 4:e vägg med en "dörr". 

  TÄLT MED EGET TRYCK PÅ

  Dessutom kan du får eget tryck på våra tält till mycket förmånligt pris! Maila eller ring oss för att få en visualisering med förslag på tryck. Det kan vara din firmans logo, sportklubbens logga, produktbilder och valfria texter.

 • Utomhusbelysning

  Kompakt relativt stark LED belysning för utomhus och året runt bruk.

  Passar utmärkt som trädgårdsbelysning, för garageuppfarten, hemmet, arbetsplatser, uppställningsplatser, byggarbetsplatser, parkeringar etc.

 • Arbetshandskar
 • Fritid och friluftsliv

  Välkommen till vår fritids och friluftsavdelning.

  Här erbjuder vi praktiska och mest populära produkter för fritid / friluftsliv, camping, jakt, fiske, vandring, semester och resor och hushåll.

 • Bevattning
 • Trädgårdsverktyg
 • Kaminer Ugnar och Element

Follow us on Facebook