Säsongsartiklar Det finns inga produkter i den här kategorin.

Man brukar säga att “var tid har sin tjusning”, och visst är det väl så? Under höstens och vinterns lediga dagar kryper vi gärna upp i soffan, tänder ett ljus och virar in oss i en mysig filt med en god kopp te i handen. Samtidigt bjuder våren och de långa sommarkvällarna in till odling och andra utomhusaktiviteter. Högtiderna står för höjdpunkt...

Man brukar säga att “var tid har sin tjusning”, och visst är det väl så? Under höstens och vinterns lediga dagar kryper vi gärna upp i soffan, tänder ett ljus och virar in oss i en mysig filt med en god kopp te i handen. Samtidigt bjuder våren och de långa sommarkvällarna in till odling och andra utomhusaktiviteter. Högtiderna står för höjdpunkterna mitt i varje säsong och vi gläds åt att få dekorera hem och trädgård utifrån en mix av både nytänkande och tradition. Med små medel kan vi skapa en stor förändring i vår omgivning. Ljusslingor och hängande dekorationer i form av änglar, julkulor eller påskägg skapar tillsammans med säsongens tidstypiska växter och blommor den perfekta stämningen.

Mer

Underkategorier

  • Juldekoration

    Vi tror att det går att skapa julstämning med utgångspunkt från de flesta inredningsdetaljer, men för att hitta det lilla extra att pynta med till jul så kika här. Dekorativa lekfullt utformade ljushållare i form av renar, små prydnadsgranar som är garanterat barrfria och hjärtan att dekorera såväl julklappar som juldukning med finns i sortimentet. God jul!

  • Påskdekoration

    I Sverige dekorerar vi våra hem med inplockat björkris, färgglada fjädrar, hönor, kycklingar och massor med målade ägg. Under denna kategori bjuder vi på vår tolkning av påsken med några inredningsobjekt för dig, ditt hem och din trädgård. Här finner du allt från rostiga och roliga trädgårdsprydnader i form av pickande höns, till vackra påskägg i porslin att fylla med godsaker.

  • Påskljus

    Med ljus är det lätt att förändra och förstärka årets högtider. Ljus i vårens färger brinner vackert på bordet när det är dags för årets påskbrunch. Gör din egen ljusinstallation genom att blanda olika typer av ljus. Gula blockljus, gula kronljus i ljusstakar och fler ljus i olika storlek på en bricka mitt på bordet blir dukningens blickfång. En garanterad påsksuccé.

Follow us on Facebook