Loungegrupper Det finns inga produkter i den här kategorin.

Hos oss hittar du ett stort utbud av loungegrupper för alla uteplatser och altaner. Det är med full medvetenhet som våra sköna utemöbler börjar sudda ut gränsen mellan ute och inne, för vem vill inte ta med sig vardagsrummet ut i trädgården och skapa en trivsam miljö utanför husets tak och väggar. Till många av möblerna ingår tillbehör som sköna...

Hos oss hittar du ett stort utbud av loungegrupper för alla uteplatser och altaner. Det är med full medvetenhet som våra sköna utemöbler börjar sudda ut gränsen mellan ute och inne, för vem vill inte ta med sig vardagsrummet ut i trädgården och skapa en trivsam miljö utanför husets tak och väggar. Till många av möblerna ingår tillbehör som sköna och eleganta dynor. Tanka energi och njut av sommaren i din nya loungegrupp!

Mer

Underkategorier

  • Hörngrupper

    Grå, svart eller vit hörngrupp? Uppgradera din loungegrupp och låt din gräns mellan vardagsrumssoffan och altansoffan bli flytande. En bekväm och inbjudande hörnsoffa kommer garanterat göra så att du får mer kvalitetstid utomhus. Det perfekta sättet att koppla av och njuta ordentligt av den härliga sommaren!

  • Lounge set

    Lounge set är perfekt för den mindre uteplatsen eller om få platser behövs. Bland våra lounge set hittar du bekväma stolar, fotpallar och sidobord. Fördelen med lounge set är att du slipper tänka på att matcha ihop rätt möbler, det har vi hjälpt dig med. Välj och vraka bland våra tidlösa, stilrena och moderna lounge set!

  • Soffgrupper

    Med en soffgrupp på altanen eller ute i trädgården kan du skapa som ett eget litet ”rum”. Förutom att en soffgrupp bidrar till en väldigt mysig stämning så är den väldigt praktisk då den erbjuder många sittplatser på en relativt liten yta. I vårt sortiment finns soffgrupper för alla tillfällen, det breda utbudet ger dig helt enkelt möjligheten att få till ditt utevardagsrum redan i sommar.

Follow us on Facebook