I köket Det finns inga produkter i den här kategorin.

Duka ditt bord för fest, skratt och djupa samtal. Gedigna och tidlösa skärbrädor, förvaringsburkar, bringare, skålar, fat, tallrikar och glas förenklar ditt jobb i köket. Mixa material och design inspirerade av både historia och samtid. Keramik, rostfritt stål, glas och porslin med rena klassiska linjer står sida vid sida med mer ornamenterade a...

Duka ditt bord för fest, skratt och djupa samtal. Gedigna och tidlösa skärbrädor, förvaringsburkar, bringare, skålar, fat, tallrikar och glas förenklar ditt jobb i köket. Mixa material och design inspirerade av både historia och samtid. Keramik, rostfritt stål, glas och porslin med rena klassiska linjer står sida vid sida med mer ornamenterade artiklar i mjukare formspråk. Vi erbjuder bra basprodukter som hjälper dig att lyckas i köket.

Mer

Underkategorier

  • Servering och förvaring

    Fat, skålar och vackra burkar ramar in och presenterar den mat vi serverar och förvarar. Vår mix av kökstillbehör som förvaringsburkar, tillbringare, kannor, skålar och uppläggningsfat i olika material gör det enkelt att organisera kök och skafferi. Med var sak på sin plats blir det lika praktiskt som snyggt och köksbestyren går lekande lätt.

Follow us on Facebook