Kategorier

Bästsäljare

  • Banner

Om Oss

JV74 Materialhantering startade 2016 och har fokuserat på låga priser ut till kund och fri frakt då vi tycker detta är något som kunden efter erfarenhet gillar.

Vi strävar hela tiden och hitta nya leverantörer och leta efter det där lilla extra som ingen annan har, samt produkter som kunden är van vid men till mycket lägre priser.

Detta medför att vi har ingen butik utan endast finns på nätet, inga lager utan säljer direkt till kund från våra distributörer.

Vi är återförsäljare för ett gäng duktiga leverantörer som alltid håller hög klass.

Fri frakt, hög kvalitet, snabba leveranser, mängdrabatter vid köp av flera varor av samma sort.

Vi är inte störst men vi är bäst, varför inte prova oss!

I Februari 2019 tog vi steget att byta till Klarna som betalsätt eftersom det verkar vara ett tryggt betalsätt för kunden.

November 2020 har vi ändrat till 2 shoppar istället för en just för enkelhetens skull.

I den ena JV74 Materialhantering har vi endast sånt som tillhör just materialhantering och i den andra JV80 Kontor och Inredning finns det lite mer blandat

av just kontor och diverse inredning av olika slag.

I juni 2022 fick vi ta beslut om att ta ut en avgift på 200 kr ink. moms för frakt eftersom det blev ohållbart med fri frakt under 1000 kr.

I september 2022 höjde vi minsta ordervärde till 875 inkl. moms och tog bort frakten. Fraktfritt är det som kunder gillar bäst och vi lyssnade.

Modererat och ändrat igen gällande priserna nu i januari 2023 och ändrade till 300 kr i frakt under 1000 kr i övrigt fraktfritt.

Ändrat om priserna gällande fri frakt nu i januari 2024 till fraktfritt över 1500 inkl moms, under det så tillkommer en avgift på 300 kr. Istället har vi sänkt merparten av priserna.

Vid förfrågan om något, jv74.material@gmail.com


Follow us on Facebook