Innemöbler Det finns inga produkter i den här kategorin.

Allt från stolar och bord, till förvaring och soffor och fåtöljer.

Underkategorier

 • Cafebord inne

  Finns det någonting bättre än en frukost ute i morgonsolen vid det lilla cafébordet? Våra cafébord skapar möjlighet för spontana fikastunder, långa middagar i kvällssolen och tid för att koppla av. Cafébord är ofta mindre i storleken vilket passar perfekt för de mindre uteplatserna.

 • Posters

  Pelcasa brinner för inredning och design och vet vilken känsla posters bidrar med till ett hem. Vår affärsidé är därför enkel – posters ska vara för alla! Med en eller flera posters kan du snabbt, billigt och enkelt skapa en personlig känsla som är du. Pelcasa webbutik startade i Sverige och finns idag tillgänglig i Sverige, Danmark och Finland, men öppnar ständigt för nya marknader.

  Hos Pelcasa erbjuds du ett brett sortiment av posters. Vi utökar ständigt vårt sortiment för att möta det senaste inom inredning och design, samt för att du ska kunna hitta poster för alla rum och stilar.

  Om våra produkter

  Alla våra poster är tryckta på ett matt, 200 grams obestruket högkvalitetspapper. Pappret är åldringsbeständigt och har en matt yta för att skapa den bästa känslan. 

 • Barbord inne

  Barbord är något högre än vanliga matbord och nyttjas ofta som en extra bordsyta/avlastningsyta eller som ett mysigt utrymme att ta frukostmackan och en kopp kaffe på. Placera på altanen eller terrassen och njut av härliga middagar eller umgänge med familj och vänner.

 • Barstol inne

Follow us on Facebook