Innemöbler Det finns inga produkter i den här kategorin.

Allt från stolar och bord, till förvaring och soffor och fåtöljer.

Underkategorier

 • Cafebord inne

  Finns det någonting bättre än en frukost ute i morgonsolen vid det lilla cafébordet? Våra cafébord skapar möjlighet för spontana fikastunder, långa middagar i kvällssolen och tid för att koppla av. Cafébord är ofta mindre i storleken vilket passar perfekt för de mindre uteplatserna.

 • Barbord inne

  Barbord är något högre än vanliga matbord och nyttjas ofta som en extra bordsyta/avlastningsyta eller som ett mysigt utrymme att ta frukostmackan och en kopp kaffe på. Placera på altanen eller terrassen och njut av härliga middagar eller umgänge med familj och vänner.

 • Barnmöbler

  Dags att göra om i barnens rum där hemma? Utforska vårt fräcka sortiment av härliga barnmöbler, designade för familjens minstingar. Färgstarkt, kul, säkert och tåligt. Skapa ett lekfullt och kreativt rum med stolar, bord, sängar och puffar i olika färger, material och modeller. Se ditt barn sitta och leka i ett rum inrett med söta möbler, anpassade för barnets storlek – det är alldeles förtrollande!

 • Dekoration

  Fullborda inredningen med vacker dekoration i olika former, färger och stilar! Hos oss hittar du dekoration och inredning  för alla rum oavsett vilken stil du är ute efter. Dekoration och prydnadssaker hjälper dig att skapa ett personligt och ombonat hem. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment där både stil och kvalité kombineras.

 • Mattor

  En matta ger både värme till ditt hem och fullbordar inredningen i rummet. Bläddra bland mattor i olika former, material, färger och storlekar - du kommer garanterat hitta något som faller dig i smaken. Hos oss kan du bland annat hitta klassiska bomullsmattor, mjuka ullmattor och rustika jutemattor. Stor eller liten, enfärgad eller mönstrad, slätvävd eller fluffig. Oavsett vilken matta du väljer kommer den garanterat att försköna och mjuka upp ditt hem.

 • Soffor

  Hos oss hittar du ett brett sortiment av soffor i olika storlekar, material, färger och stilar. Välj den viktigaste möbeln i vardagsrummet med omsorg - hos oss får du allt i ett, hög komfort, design och kvalité! Oavsett om du söker en divansoffa för hela familjens filmkvällar eller en bäddsoffa när du får besök, så har vi det du behöver.

 • Stolar

  Hos oss hittar du ett brett sortiment av matstolar och barstolar i olika material, färger och stilar. Oavsett om du söker en bekväm och klassisk stol eller en modern och stilren stol, hittar du garanterat den i vårt sortiment. Ordna en bekväm plats att spendera långa middagar runt matbordet med familj och vänner.

Follow us on Facebook