Bord Det finns inga produkter i den här kategorin.

Utomhusbord i olika varianter

Underkategorier

 • Matbord ute

  Njut fullt ut av sommarens härliga middagar i riktigt bekväma utemöbler. I vårt sortiment finns mängder av varianter på tåliga och slitstarka matbord, utan att det behöver kosta speciellt mycket. Plast, konstrotting eller aluminium. Du väljer själv material, färg och utförande – efter tycke och smak!

 • Soffbord ute

  Med vår hjälp kan du ta till vara på sommaren på bästa möjliga sätt. Genom att investera ett schysst soffbord till soffan eller loungegruppen gör du dig fullt redo för många lyckade sommardagar utomhus. Vårt breda utbud av olika material, utföranden och färger ger dig möjligheten att hitta det som passar dig och din uteplats bäst.

 • Sidobord ute

  Sidobord blir allt vanligare som avlastningsyta intill matgrupperna i trädgården. För många har det blivit en viktig pusselbit i utomhusinredningen och som också hjälp till att förenkla livet utomhus. Ett sidobord kan också användas som en plats att placera dekoration på för att höja stämningen på uteplatsen.

 • Barbord ute

  Barbord är något högre än vanliga matbord och nyttjas ofta som en extra bordsyta/avlastningsyta eller som ett mysigt utrymme att ta frukostmackan och en kopp kaffe på. Placera på altanen eller terrassen och njut av härliga middagar eller umgänge med familj och vänner.

 • Cafébord ute

  Finns det någonting bättre än en frukost ute i morgonsolen vid det lilla cafébordet? Våra cafébord skapar möjlighet för spontana fikastunder, långa middagar i kvällssolen och tid för att koppla av. Cafébord är ofta mindre i storleken vilket passar perfekt för de mindre uteplatserna.

Follow us on Facebook