Posters Det finns inga produkter i den här kategorin.

Pelcasa brinner för inredning och design och vet vilken känsla posters bidrar med till ett hem. Vår affärsidé är därför enkel – posters ska vara för alla! Med en eller flera posters kan du snabbt, billigt och enkelt skapa en personlig känsla som är du. Pelcasa webbutik startade i Sverige och finns idag tillgänglig i Sverige, Danmark och Finland,...

Pelcasa brinner för inredning och design och vet vilken känsla posters bidrar med till ett hem. Vår affärsidé är därför enkel – posters ska vara för alla! Med en eller flera posters kan du snabbt, billigt och enkelt skapa en personlig känsla som är du. Pelcasa webbutik startade i Sverige och finns idag tillgänglig i Sverige, Danmark och Finland, men öppnar ständigt för nya marknader.

Hos Pelcasa erbjuds du ett brett sortiment av posters. Vi utökar ständigt vårt sortiment för att möta det senaste inom inredning och design, samt för att du ska kunna hitta poster för alla rum och stilar.

Om våra produkter

Alla våra poster är tryckta på ett matt, 200 grams obestruket högkvalitetspapper. Pappret är åldringsbeständigt och har en matt yta för att skapa den bästa känslan. 

Mer

Underkategorier

  • Landskap
  • Venture Posters

    Skapa en ombonad känsla i rummet med olika typer väggdekoration.  Hos oss hittar du väggdekoration i olika färger, former och stilar till alla rum. Dekorera den tomma väggen med prydnadssaker och få ett vackert blickfång. Placera väggdekoration i alla rum och njut av ett hemtrevligt och personligt hem. 

Follow us on Facebook