Belysning Det finns inga produkter i den här kategorin.

Rätt belysning ger rummet dess form och struktur och en vacker armatur blir rummets mittpunkt. Taklampor, bordslampor och fönsterlampor på olika höjd, diskreta eller med mer karaktär. Funktionen styr valet och lyfter känslan i ditt hem till nästa nivå. Vi erbjuder ett sortiment av olika sorters lampor och ljus som gör att du kan välja just dina ...

Rätt belysning ger rummet dess form och struktur och en vacker armatur blir rummets mittpunkt. Taklampor, bordslampor och fönsterlampor på olika höjd, diskreta eller med mer karaktär. Funktionen styr valet och lyfter känslan i ditt hem till nästa nivå. Vi erbjuder ett sortiment av olika sorters lampor och ljus som gör att du kan välja just dina favoriter till varje rum. Vi har belysning till ditt vardagsrum, kök, hall och sovrum.

Mer

Underkategorier

 • Lampor

  Rummets självklara ljuspunkt är lampan som har sin plats där funktion och stil styr. En taklampa ovanför matplatsen eller vardagsrumsbordet är inte bara praktiskt, utan binder ihop inredningen på ett snyggt sätt. En bordslampa kan bli mittpunkten i ett stilleben och kan få vilken mörk vrå som helst att bli spännande. Med belysning skapar du också djup och förändrar proportioner i ditt hem på ett smakfullt sätt.

 • Lampskärm

  Med olika lampskärmar byter du enkel utseende och uttryck i ditt hem. Valet av skärm ger olika typer av ljus i rummet. En textilskärm silar ljuset vackert medan en glasskärm ger ett mer funktionellt allmänljus. Vi presenterar även ett stort utbud av lampskärmar i naturmaterial. Matcha med en valfri ELECTRO-sladd så får du en personlig taklampa som förtjänar sin plats.

 • Lampstommar

  Vår populära lampram finns i tre storlekar. Stommarna är tillverkade i järn och har en antik mässingsfinish. De kompletteras med med valfritt textilöverdrag för att skapa funktionen och stilen som önskas. Skärmen är lätt att montera och demontera och tar väldigt liten plats att förvara när den inte används.

 • Ljusslingor

  En dekorativ belysning tillför det lilla extra vid alla tillfällen. Du kan till exempel dekorera med en skir ljusslinga i en glasvas och skapa magi och mysstämning både till vardag och fest, året runt. Låt en ljusslinga pryda bordet när du dukar till fest eller sätt en slinga bakom en tavla för att skapa en spännande effekt. Anslut dekorationsslingan till vägguttaget och låt fantasin flöda.

 • Lamptillbehör

  Våra lite extra lyxiga takupphängen är klädda med textil. De finns i flera olika färger och mönster vilket gör valmöjligheten stor. Mixa och matcha och skapa din personliga lampa! Takupphängena är två meter långa, levereras med en svart lamphållare för E27 sockel, utan stickkontakt. Elanslutning till både tak och vägg är därför möjligt.

Follow us on Facebook