Kategorier

Bästsäljare

  • Banner

Lista produkter enligt leverantör: Despec



Despec etablerades i Danmark 1992, med bara två anställda, under namnet “Despec Supplies”. Despec – DEaler SPECialist – var den första faktiska distributören i Norden att distribuera dator- och skrivartillbehör (bläck, toner och färgband). På den tiden kom alla produkter från moderbolaget i Holland och storsäljarna var disketter och färgband.


Under åren som följde har Despec utökat sin verksamhet genom att gå in på nya marknader och bredda produktutbudet. Ett systerbolag bildades i Norge 1994. Två år senare fick Danmark och Norge sällskap av det svenska företaget RCS Agenturer, som bytte namn till Despec Supplies AB och blev en del av Despec-familjen. Dessutom växte sortimentet till att även omfatta IT-tillbehör.






År 2004 förvärvade den holländska Despec-gruppen de resterande aktierna i Despec Sverige och Despec Norden var under samma ägare och ledning - Despec Nordic Holding A/S såg dagens ljus.


Idag, mer än 20 år senare, är Despecs affärsmodell fortfarande mycket strikt; vi fokuserar på distribution mot återförsäljare i Norden - bara.


Despec representeras av mer än 170 anställda i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Island och erbjuder ett brett och djupt produktsortiment och olika tjänster. Tillsammans syftar de till att leverera en komplett distributionslösning till kunder och leverantörer för att hjälpa dem att uppnå deras fulla potential på deras respektive marknader.



per sida
Visar 13 - 24 av 664 artiklar
Visar 13 - 24 av 664 artiklar

Follow us on Facebook