Bord Fällbara

Bästsäljare

 • Banner

Fällbart bord Worktop 180 - New Classic

WT180NC

Ny produkt

ELJ Furniture

Worktop 180 är en vidareutveckling av det fällbara och ställbara plastbordet Worktop från Zown. Ett fällbart plastbord som är ställbart i 4 olika höjder. Bordet är UV- och vattenbeständigt och kan användas både inom- och utomhus.

Mer detaljer

3 230,00 kr inkl.

Lägg till i min önskelista

Mer information

Worktop 180 är ett fällbart och ställbart plastbord från Zown. Bordet är en vidareutveckling av det likaså fällbara och ställbara plastbordet “Worktop” från Zown. Alla fällbara plastbord i New Classic serien har fått den nya färgen Shark Grey. Färgen som är mörkgrå har tagits fram av Zown för att skilja borden från alla liknande plastbord som nu finns på marknaden. Det fällbara och ställbara plastbordet har UV-skydd och är fuktbeständigt och passar därför perfekt även utomhus. Bordsskivan är producerad i högdensitetspolyeten vilket gör den extra tåligt.

Bordsstativet som har 4 olika höjdlägen är en pulverlackerad stålkonstruktion. De högre höjderna passar perfekt för stående arbeten. Borden har inbyggda kopplingsbeslag på kortsidan och kan därför byggas ut till långbord. Alla fällbara plastbord från Zown passar bra både inomhus och utomhus. Med anledning av att Worktop 180 är ett ställbart plastbord så har det även blivit populärt i verkstäder och garage.

 • Tekniska Data
 • Färg

  Bordet har mörkgrå färg (Shark Grey) på både bordsstativ och bordsskiva.

  Mått L/B/H

  1829x752x743 mm
  Ställbara höjder: 74, 85, 90 och 94 cm

  Mått på emballage

  1854,2×777,2×64 mm

  Material

  Stativet är en pulverlackerad stålkonstruktion och bordsskivan är tillverkad i högdensitetspolyeten.

  Vikt

  9,2 kg
  Rekommenderad maximal belastning: 270 kg

  Certifieringar

  EN 581-1/581-3 Contract
  EN 15372 L2

  Garanti

  10 år

  15 andra produkter i samma kategori:

  Follow us on Facebook