Kategorier

Bästsäljare

  • Banner

Lista produkter enligt leverantör: Eden Wood

Eden Wood AB har i snart 50 år tillverkat trädgårdsmöbler. Produkter har varit uppskattade och populära sedan starten mycket tack vare vår jämna och utmärkta kvalité och vårt flexibla sortiment. Idag arbetar företaget med många distributörer av utemöbler till offentliga och privata utemiljöer.


Eden Wood AB arbetar ständig med att utveckla nya produkter, vi strävar efter enkelhet kombinerat med funktionalitet och god design i alla våra produkter. Vi säljer produkterna i samtliga nordiska länder samt en rad europeiska länder. Företaget är lokaliserat utmed väg E4 i Örkelljunga.


Vi använder oss endast av svenskt kvalitetsvirke vid tillverkningen av våra utemöbler och fritidsprodukter. Virket kommer uteslutande från träd som vuxit sakta från FSC ®-certifierade skogar i områden med arktisk kyla under de långa vintermånaderna och med midnattssol under den korta sommarperioden. Träprodukter från Eden Wood är vana vid tuffa förhållanden och är en garanti för bra kvalité.


Sedan hösten 2010 är vi certifierad enligt FSC ®.


Vi kombinerar vårt traditionella arbetsmaterial, furu, ek och teak men även med andra olika material i form av stål, laminat (HPL) och betong.

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Visar 1 - 10 av 10 artiklar

Follow us on Facebook