Soffbord ute

Bästsäljare

 • Banner

Soffbord Marion 120x60

9655-075

Ny produkt

Venture Design

Vårt omtyckta soffbord från serien Marion i det stilrena och tidlösa materialet acacia. Eftersom träslaget innehåller naturligt mycket behöver inte möblerna impregneras lika ofta. 

Mer detaljer

2 725,00 kr inkl.

Lägg till i min önskelista

Mer information

Vårt omtyckta soffbord från serien Marion i det stilrena och tidlösa materialet acacia. Eftersom träslaget innehåller naturligt mycket behöver inte möblerna impregneras lika ofta. Bordet ger en härlig känsla till utemiljön och kombineras enkelt med din soffgrupp och andra möblemang. Gör dig redo för ett enastående uteliv i sommar! Mått: 120x60 cm.

Skötselråd:

AKACIA

För att säkerställa att du kan njuta av dina möbler så länge som möjligt,
följ dessa skötselråd.

Dessa möbler behandlades med olja innan de lämnade fabriken. Oljepenetrationen är på vissa ställen djupare än på andra. Innan du använder dina nya möbler, använd en torr trasa för att ta bort överflödig olja och damm. Olja inte in dina nya möbler direkt. För att möblerna ska behålla sin färg rekommenderar vi att de oljas in i slutet av den första trädgårdssäsongen. Rengör möblerna, slipa vid behov med mycket fint sandpapper (240), och använd sedan en trasa för att applicera ett tunt lager olja. Det är mycket viktigt att ingen smuts eller damm fastnar under oljan eftersom detta kan orsaka mögel. Använd en torr trasa för att ta bort eventuell överflödig olja från träet. Denna procedur bör upprepas varje år, strax innan möblerna sätts upp i trädgården för sommaren.

Möblerna bör inte förvaras på en fuktig plats eftersom det kan orsaka mögel. Vi rekommenderar att du använder ett lämpligt skydd för att förhindra att skador orsakas av hårda väderförhållanden.

För vinterförvaring, förvara inte möblerna i ett centralt uppvärmt utrymme, eftersom det kan göra att träet torkar ut, vilket kan leda till krympning och sprickor. En sval, välventilerad trädgårdsbod är en lämplig förvaringsplats. Täck aldrig möblerna med skyddsduk, eftersom det kan orsaka mögel.
Efter långvarig användning och/eller torkning av träet kan det vara nödvändigt att dra åt skruvarna (med
måttlig kraft).

 • Tekniska Data
 • Huvudfärg Natur
  MATERIAL
  Material bordsskiva Akacia
  Material ben Akacia
  Ytfinish/beläggning Oljebeläggning
  MÅTT
  Total höjd 45
  Total längd 120
  Total bredd 60
  Höjd till bordsskiva 45

  10 andra produkter i samma kategori:

  Follow us on Facebook