Divansoffor

Bästsäljare

 • Banner

Divansoffa Remis Mörkgrå

30080-106

Ny produkt

Venture Design

Lyxa till det i ditt hem med en skön soffa i varm grå kulör från serien Remis. Den här tresitssoffan med divan sätter verkligen tonen i vardagsrummet med sina generösa sittdynor, robusta utformning och mjuka komfort.

Mer detaljer

7 400,00 kr inkl.

Lägg till i min önskelista

Mer information

Lyxa till det i ditt hem med en skön soffa i varm grå kulör från serien Remis. Den här tresitssoffan med divan sätter verkligen tonen i vardagsrummet med sina generösa sittdynor, robusta utformning och mjuka komfort. Här bjuds du in till avslappnande och mysiga kvällar framför tv:n eller härligt häng tillsammans med nära och kära. Det gråa polyestertyget är slitstarkt och enkelt att hålla fräscht med hjälp av våra skötselråd. Designen är genomtänkt med djuphäftade kuddar, breda armstöd och trivsam variation av sittplats med en divan som alternativ. Vad mer kan man önska till det moderna hemmet?

POLYESTER

Alla tyger bleknar i solen så se till att inte ställa möblerna i direkt solljus. Använd en textilspray för att impregnera tyget innan du börjar använda det, det blir lättare att ta bort eventuell smuts eller fläckar.

Ta bort fläckar omedelbart. Gnugga inte, försök istället suga upp försiktigt med en trasa. Skulle inte fläckarna försvinna, använd ett fläckborttagningsmedel som du först provar på en mindre synlig del av tyget. Vi rekommenderar att större möbler skumtvättas minst tre gånger per år.

 • Tekniska Data
 • FÄRG
  Huvudfärg Mörkgrå
  MATERIAL
  Material tyg Polyester
  Material ben Metall
  MÅTT
  Total höjd 89
  Total bredd 241|118
  Totalt djup 85
  Sitthöjd 47
  Sittbredd 159
  Sittdjup 61
  Armstödets höjd 12
  Armstödets bredd 17
  Utrymme under möbel 17
  ANNAT
  Antal sittplatser 3
  Avtagbar klädsel? JA
  Viktkapacitet 120,00

  2 andra produkter i samma kategori:

  Follow us on Facebook