Datorväskor

Bästsäljare

 • Banner

KOZO Datorväska i två färger grön och grå

Ny produkt

KOZO

Söker du en laptopväska som är både snygg och miljövänlig? Då är KOZO väskorna i RPET återvunnet material perfekta för dig.

Mer detaljer

882,50 kr inkl.

1 118,75 kr inkl.

Lägg till i min önskelista

Mer information

Söker du en laptopväska som är både snygg och miljövänlig? Då är KOZO väskorna i RPET återvunnet material perfekta för dig. RPET står för återvunnen polyetylentereftalat, ett material som görs av gamla plastflaskor. Genom att använda RPET bidrar du till att minska mängden plast som hamnar på soptippen eller i havet.
KOZO väskorna har en skandinavisk design som passar både i arbetet och i studentlivet. De är lätta och rymliga, med ett vadderat fack för din laptop och diverse fickor för dina tillbehör. I facket för datorn finns ett elastiskt band som spänns med kardborre, för att säkerställa att datorn hålls kvar på sin plats. Används enkelt genom att bära den i handtaget på väskan eller om du hellre väljer att använda axelbandet som är så pass långt, att datorn kan vila på ryggen när du exempelvis cyklar. 
På baksidan av väska sitter ett band anpassat för kabinväskans handtag. Enkelt och praktiskt att kunna dra både kabinväskan och datorväskan ovanpå. På framsidan finns ett fack med dragkedja. 
Välj mellan två klassiska färger: Olive och Charcoal. Tyget är slitstarkt och tåligt. Enkelt att torka bort eventuella fläckar med en fuktig trasa. 
KOZO laptopväskor passar i stort sett till alla datorer, upp till 15,6.
Mått: L 41,5 cm x B 31 cm H 4,5 cm
 • Tekniska Data
 • Mer information
  Varumärke KOZO
  Produkttyp Laptopväska
  Material RPET
  Färg Grön
  Vikt (KG) 0.55
  Volym (M3) 0.00739

  16 andra produkter i samma kategori:

  Follow us on Facebook