Ryggsäckar

Bästsäljare

 • Banner

KOZO Ryggsäck i två färger grå och grön

Ny produkt

KOZO

KOZO ryggsäck med laptopficka - skön för ryggen och snäll mot miljön. 
Om du letar efter en ryggsäck som är både bekväm och hållbar, då är KOZO ergonomiska ryggsäck det perfekta valet för dig.

Mer detaljer

1 150,00 kr inkl.

1 406,25 kr inkl.

Lägg till i min önskelista

Mer information

KOZO ryggsäck med laptopficka - skön för ryggen och snäll mot miljön. 
Om du letar efter en ryggsäck som är både bekväm och hållbar, då är KOZO ergonomiska ryggsäck det perfekta valet för dig. Den här ryggsäcken har en stilren skandinavisk design som passar alla tillfällen, oavsett om du ska till jobbet, skolan eller på resa. Den har också ett praktiskt fack med vaddering där du kan förvara din dator säkert och smidigt.
KOZO ryggsäck är tillverkad i RPET material, vilket är ett återvunnet material som kommer från PET-flaskor. RPET är ett mer miljövänligt alternativ till vanlig plast, eftersom det minskar avfallet och sparar på energi och resurser. RPET är dessutom också ett slitstarkt och lätt material som håller länge.
Den här ryggsäcken har en mer ergonomisk utformning på designen som fördelar vikten jämnt över ryggen och axlarna. Den har också justerbara remmar och ett vadderat ryggstöd som ger dig optimal komfort och stöd. Den finns i två snygga färger, Olive och Charcoal, som passar både män och kvinnor. Den har också två små fack på utsidan med dragkedja där du kan förvara småsaker som nycklar, plånbok eller mobil.
KOZO ryggsäck är den perfekta kombinationen av funktion, stil och hållbarhet. Den kommer definitivt att bli din favorit! 
Mått: L 35 cm x B 49 cm H 15 cm.
 • Tekniska Data
 • Mer information
  Varumärke KOZO
  Produkttyp Ryggsäck
  Material RPET
  Färg Grå
  Vikt (KG) 0.57
  Volym (M3) 0.01536

  7 andra produkter i samma kategori:

  Follow us on Facebook