Soffgrupper

Bästsäljare

 • Banner

Soffgrupp Virya Svart

1462-408

Ny produkt

Venture Design

Virya är en modern loungegrupp med inriktning på komfort - den passar perfekt på uteplatsen eller altanen. Möbelgruppen består av en tvåsitssoffa, två karmfåtöljer tillverkad i svart pulverlackerad metall med en rygg som är designad i ljusgrått rep.

Mer detaljer

14 906,25 kr inkl.

Lägg till i min önskelista

Mer information

Virya är en modern loungegrupp med inriktning på komfort - den passar perfekt på uteplatsen eller altanen. Möbelgruppen består av en tvåsitssoffa, två karmfåtöljer tillverkad i svart pulverlackerad metall med en rygg som är designad i ljusgrått rep. Inkluderat i gruppen är ljusgrå mjuka dynor samt ett rektangulärt lågt soffbord med en bordsskiva i grå finish som matchar repen och dynornas nyans och skapar en exklusiv helhet. Njut av bekväma sommarkvällar i en trivsam soffgrupp! Skötselråd: Våra rep är kvalitetsspunna polyesterrep som är lätta att rengöra. Möblerna är behandlade för att klara 500-2000 timmar. Vi rekommenderar såpa och vatten för rengöring. Låt lufttorka.

Skötselråd:

ALUMINIUM

Aluminium är ett lättviktsmaterial som inte rostar. Materialet är inte lika starkt som stål och håller inte lika mycket vikt. Därför är det viktigt att inte lägga för mycket press eller vikt ovanpå möblerna.

Rengör möblerna regelbundet med vatten och tvål. Du kan också använda ett milt rengöringsmedel. Det är extra viktigt att göra detta ofta om möblerna placeras nära havet, eftersom salt kan göra att beläggningen flagnar. Använd inte högtryckstvätt.

Skydda dina möbler med ett möbelskydd när de inte används, för att undvika smuts och missfärgning. Vinterförvaring bör ske på ett svalt och torrt utrymme.

REP

Vårt rep är tillverkat av spunnen polyester av hög kvalitet som är lätt att rengöra. Den är behandlad för att hålla 500-2000 timmar i solen tills den börjar påverka produkten (t.ex. solblekning).

Vi rekommenderar att du rengör repet med tvålvatten. Låt den alltid lufttorka helt. För de områden som är svårare att nå, använd försiktigt en mjuk borste. Använd aldrig en högtryckstvätt eller några starka kemikalier eftersom detta kan orsaka skador.

SPRAYSTONE

Spraystone är gjord av polerad högkvalitativ sten och harts som sprutas ovanpå en glasskiva.

För daglig rengöring, använd en fuktig trasa och milt rengöringsmedel om det behövs. Använd aldrig starka rengöringsmedel eller kemikalier eftersom det kan skada ytan. Se till att alltid torka bort spilld vätska omedelbart. Undvik att placera varma föremål på ytan och använd alltid glasunderlägg.

Materialet bör inte lämnas blött under en längre tid. Skydda dina möbler med ett möbelskydd när de inte används. Vinterförvaring bör ske på ett svalt och torrt utrymme.

POLYESTER

Alla tyger bleknar i solen så se till att inte ställa möblerna i direkt solljus. Använd en textilspray för att impregnera tyget innan du börjar använda det, det kommer att göra eventuell smuts eller fläck lättare att ta bort.

Ta bort fläckar omedelbart. Gnugga inte, försök istället suga upp försiktigt med en trasa. Skulle inte fläckarna försvinna, använd ett fläckborttagningsmedel som du först provar på en mindre synlig del av tyget.

Se till att aldrig lämna dina kuddar utomhus när de inte används. Förvara alltid kuddarna i en torr miljö, som en vattentät kuddlåda eller inne i ditt hem, för att undvika mögel eller andra skador.

 • Tekniska Data
 • FÄRG
  Huvudfärg bord Grå
  Huvudfärg soffa Grå
  Huvudfärg stol Grå
  MATERIAL
  Material bordsskiva Spraystone
  Huvudmaterial stol Aluminium
  Huvudmaterial soffa Aluminium
  Material ben bord Aluminium
  MÅTT
  Soffa bredd 150
  Soffa djup 77
  Soffa höjd 72
  Bord bredd 55
  Bord längd 120
  Bord höjd 46
  Armstödets höjd soffa 66.5
  Bordsskivans tjocklek bord 1 0.5
  Armstödets bredd soffa 4
  ANNAT
  Dyna ingår? JA

  Nerladdning

  28 andra produkter i samma kategori:

  Follow us on Facebook