Solstolar och solsängar

Bästsäljare

 • Banner

Solsäng Mexico vit 2-pack

9294-400

Ny produkt

Venture Design

Mexico, en snygg vit solsäng med dekorativa trädetaljer och klassiskt utförande. 

OBS! Priset är för 2-pack.

Mer detaljer

7 720,00 kr inkl.

Lägg till i min önskelista

Mer information

Mexico, en snygg vit solsäng med dekorativa trädetaljer och klassiskt utförande. Solsängen har ett justerbart ryggstöd som gör att du enkelt kan välja om du önskar sitta upp eller ligga ner – justera för den optimala vilopositionen. Tillverkad av aluminium och teak lämpas den sig utmärkt för utomhusbruk, följ våra skötselråd så får du en solsäng som håller länge. Njut av soliga sommardagar i en bekväm och iögonfallande solsäng. Skötselråd: Utemöbler i aluminium och rostfritt stål bör rengöras regelbundet med vatten och mild tvål. Skölj alltid noggrant med rikligt med vatten, något som blir extra viktigt om möblerna är placerade på ett havsnära avstånd där salt kan transporteras via luften. Saltet kan leda till korrosion som kan orsaka flagning eller bubblor i lacken. Tvätta inte möblerna med högtryckstvätt, ytan kan skadas av det höga trycket.

ALUMINIUM

Aluminium är ett lättviktsmaterial som inte rostar. Materialet är inte lika starkt som stål och håller inte lika mycket vikt. Därför är det viktigt att inte lägga för mycket press eller vikt ovanpå möblerna.

Rengör möblerna regelbundet med vatten och tvål. Du kan också använda ett milt rengöringsmedel. Det är extra viktigt att göra detta ofta om möblerna placeras nära havet, eftersom salt kan göra att beläggningen flagnar. Använd inte högtryckstvätt.

Skydda dina möbler med ett möbelskydd när de inte används, för att undvika smuts och missfärgning. Vinterförvaring bör ske på ett svalt och torrt utrymme.

TEXTILEN

Textilen bör rengöras ungefär en gång i månaden. Använd en fuktig trasa och torka torrt. Om möblerna är smutsiga av pollen, jord etc. använd en borste för att torka bort smutsen omedelbart. Du kan också skölja med en trädgårdsslang eller använda tvål, vatten och en mjuk borste.

TEAK

Trädgårdsmöbler i teak kräver underhåll för att förlänga livslängden. Teak har naturlig olja i sig men blir långsamt grå om du inte behandlar den, gärna med teakolja. Om du vill behålla denna naturliga teaklook bör du använda olja och även följa underhållsråden för att hålla din produkt i gott skick under många kommande år.

Före behandling av teakolja:
- Använd fint sandpapper för att jämna till ytan (polera i träfibrernas riktning). Ta bort
sanddamm med en trasa.
- Möbeln måste rengöras och vara helt torr innan oljan appliceras. Det enklaste sättet att rengöra möbeln är att använda en svamp eller mjuk borste plus tvål och mycket vatten. I vissa tillfällen kan man behöva använda teakrengöringsmedel som finns i någon av de stora byggvaruhusen.
- Låt den stå ute och soltorka - det är väldigt viktigt att den är 100% torr innan behandling. Vid vissa tillfällen kan träfibrerna höjas en aning. Detta kan enkelt jämnas ut genom att använda kartongmaterial för att polera ytan.
- Följ noga instruktionerna som står på teakoljeburken/flaskan och applicera oljan med en pensel. Se igen till att bordsskivan är 100 % torr och ren, om inte – mögelfläckar kan uppstå på dina möbler.
- Före första användning rekommenderar vi att även undersidan av bordsskivan impregneras för att minska risken för sprickbildning. Detta beror på att den sida av bordet som har oljats kommer att svälla något.

Råd om underhåll:
- Rengör produkten med mjuk tvål och ljummet vatten regelbundet.
- Tänk på att om du placerar möblerna nära träd - kan det förekomma nedfall som kan skapa fläckar. Produkten bör då rengöras oftare.
- Täck inte över möbler (till exempel med möbelöverdrag) under en längre period o
tid, eftersom kondens kan skapa svarta mögelfläckar.
- Lämna inte dina möbler ute i trädgården under vintertid. Den ska förvaras i en
förråd där temperaturen inte går under 0 grader Celsius.

 • Tekniska Data
 • Huvudfärg Vit
  MATERIAL
  Material totalt sits/rygg Textilen
  Ytfinish/beläggning Pulverbeläggning
  MÅTT
  Total höjd 35
  Total bredd 59
  Sitshöjd 43
  Sitsbredd 50
  ANNAT
  Dynor ingår JA
  Viktkapacitet 120

  24 andra produkter i samma kategori:

  Follow us on Facebook