Hörngrupper

Bästsäljare

 • Banner

Hörngrupp Pehnna

6068-001

Ny produkt

Venture Design

Upplev en ny nivå av komfort och avslappning med den eleganta soffgrupp som ger en känsla av lyx till din utomhusmiljö. Denna grupp består av en rymlig hörnsoffa och ett matchande bord, allt för att skapa den perfekta platsen för samvaro med vänner och familj.

Mer detaljer

13 406,25 kr inkl.

Lägg till i min önskelista

Mer information

Upplev en ny nivå av komfort och avslappning med den eleganta soffgrupp som ger en känsla av lyx till din utomhusmiljö. Denna grupp består av en rymlig hörnsoffa och ett matchande bord, allt för att skapa den perfekta platsen för samvaro med vänner och familj. Soffan i denna soffgrupp är både rymlig och bekväm, vilket gör den till den ultimata platsen för att samlas och njuta av varma sommarkvällar eller avslappnade helger utomhus. Med plats för många, kan du enkelt bjuda in dina nära och kära för härliga stunder tillsammans. Det beige tyget ger soffan en tidlös och avslappnad estetik som smälter harmoniskt in i din omgivning. Den svarta stålramen ger soffan och bordet en modern kontrast och en känsla av elegans. Bordet, med sina generösa mått på 120x70 cm, erbjuder gott om plats för servering och bekvämt utrymme för drycker och tilltugg. För att göra din upplevelse ännu mer bekväm ingår 11 mjuka dynor till soffan. Skapa en underbar plats att koppla av, umgås och skapa minnen. Den kombinerar både stil och funktionalitet och kommer att bli navet i ditt utomhusliv. Välj denna soffgrupp och njut av lyxen av utomhusliv med stil.

Skötselråd:

GLAS

Ytor och föremål av glas måste alltid hanteras varsamt. Glas är ömtåligast från sidorna, så var extra försiktig för att undvika kollisioner därifrån. Undvik att använda verktyg som kan skada ytan.

För dagligt underhåll, använd en fuktig mjuk trasa och tvål för att torka av ytan. Använd glasrengöringsmedel eller rengöringsmedel med vinäger för svåra fläckar.

Pollen kan lämna fläckar som är svåra att få bort, därför är det bäst att alltid använda ett möbelskydd. Se till att förvara glaset i ett isolerat utrymme och lämna det inte utomhus när temperaturen sjunker under noll grader.

STÅL

Tänk på att stål är ett material som kan rosta när det utsätts för vatten och fukt under en längre tid. Det är viktigt att försöka hålla stålmöbeln torr, till exempel genom att använda ett möbelöverdrag. Rost inifrån eller på möbeln kan droppa och missfärga ytan den står på. Kom ihåg det om du placerar den på din nya träterrass.

Färg eller annan täckbehandling är det som håller rosten borta. Därför är det viktigt att inte skada beläggningen. Lösningsmedel bör inte användas på målat eller lackat stål eftersom detta kommer att lösa upp finishen och utsätta den för rost.

För daglig skötsel, rengör med en mjuk trasa och tvålvatten. Torka alltid ytan torr efteråt och undvik överflödigt vatten. Om en rostfläck är svår att ta bort kan du använda en mjuk trasa och ren alkohol.

För att behålla kvaliteten och utseendet på dina stålmöbler rekommenderar vi att du förvarar dem på en torr plats under vintern.

 • Tekniska Data
 • FÄRG
  Huvudfärg bord Svart
  Huvudfärg soffa Beige
  MATERIAL
  Material bord Glas, Stål
  Material soffa Polyester, stål
  Huvudmaterial soffa Stål
  Huvudmaterial bord Stål
  Material ben soffa Stål
  Material ben bord Stål
  MÅTT
  Soffa bredd 280 x 180
  Soffa djup 80
  Soffa höjd 75
  Sittbredd soffa 240
  Sitthöjd soffa 33
  Bord längd 120
  Bord bredd 70
  Bord höjd 40
  Sittdjup soffa 75
  ANNAT
  Viktkapacitet bord 80
  Avtagbar klädsel? JA
  Dyna ingår? JA

  9 andra produkter i samma kategori:

  Follow us on Facebook