Solstolar och solsängar

Bästsäljare

 • Banner

Solsäng Nopy svart

2067-001

Ny produkt

Venture Design

Solsängen från serien Nopy tar dina avkopplande dagar i sommar till nästa nivå! Tillverkad i svart konstrotting med ställbar liggdel för extra komfort. 

Mer detaljer

4 585,50 kr inkl.

Lägg till i min önskelista

Mer information

Solsängen från serien Nopy tar dina avkopplande dagar i sommar till nästa nivå! Tillverkad i svart konstrotting med ställbar liggdel för extra komfort. Det justerbara parasollet i grått polyestertyg gör att du enkelt själv kan välja om du vill ligga i skuggan eller solen. Grå pikerade mjuka dynor ingår för extra komfort. Ta fram en bra bok eller njut av en härlig nap - här sitter eller ligger du bekvämt i timmar!

Skötselråd:

PLAST

Plast är ett mycket lätt material att underhålla och rengöra. Använd bara en fuktig mjuk trasa och milt rengöringsmedel för att torka bort eventuella vätskor eller smuts. En högtryckstvätt bör inte användas.

Hur du väljer att placera dina plastmöbler är viktigt. Möbler under tak slits mindre medan möbler under bar himmel utsätts för väder och vind och bör därför skyddas med möbelöverdrag.

Innan du lägger undan dina möbler för vintern är det viktigt att du tvättar dem noggrant med ett milt rengöringsmedel och vatten och sedan låter dem torka. Vinterförvaringen behöver vara torr och ha god ventilation. Om inte kan fukt orsaka svartmögel.

Wicker är ett otroligt tacksamt material som kräver lite skötsel för att hålla ett gott skick. Materialet är UV-beständigt och tål väder och vind. Det är viktigt att komma ihåg att wicker är gjord av plast och därför beter sig därefter - expanderar och krymper beroende på temperatur. Wicker kommer att expandera när det är varmt men kommer sedan att dra ihop sig igen när det blir kallare.

För daglig skötsel, rengör möblerna med en mjuk borste, ett milt rengöringsmedel och mycket vatten för att hålla damm och smuts borta från fibrerna i materialet.

Skydda dina möbler med ett möbelskydd när de inte används, för att undvika smuts och missfärgning. Vinterförvaring bör ske på ett svalt och torrt utrymme.

STÅL

Tänk på att stål är ett material som kan rosta när det utsätts för vatten och fukt under en längre tid. Det är viktigt att försöka hålla stålmöbeln torr, till exempel genom att använda ett möbelöverdrag. Rost inifrån eller på möbeln kan droppa och missfärga ytan den står på. Kom ihåg det om du placerar den på din nya träterrass.

Färg eller annan täckbehandling är det som håller rosten borta. Därför är det viktigt att inte skada beläggningen. Lösningsmedel bör inte användas på målat eller lackat stål eftersom detta kommer att lösa upp finishen och utsätta den för rost.

För daglig skötsel, rengör med en mjuk trasa och tvålvatten. Torka alltid ytan torr efteråt och undvik överflödigt vatten. Om en rostfläck är svår att ta bort kan du använda en mjuk trasa och ren alkohol.

För att behålla kvaliteten och utseendet på dina stålmöbler rekommenderar vi att du förvarar dem på en torr plats under vintern.

POLYESTER

Alla tyger bleknar i solen så se till att inte ställa möblerna i direkt solljus. Använd en textilspray för att impregnera tyget innan du börjar använda det, det kommer att göra eventuell smuts eller fläck lättare att ta bort.

Ta bort fläckar omedelbart. Gnugga inte, försök istället suga upp försiktigt med en trasa. Skulle inte fläckarna försvinna, använd ett fläckborttagningsmedel som du först provar på en mindre synlig del av tyget.

Se till att aldrig lämna dina kuddar utomhus när de inte används. Förvara alltid kuddarna i en torr miljö, som en vattentät kuddlåda eller inne i ditt hem, för att undvika mögel eller andra skador.

 • Tekniska Data
 • Huvudfärg Svart
  MATERIAL
  Material totalt sits/rygg Stål
  Ytfinish/beläggning Ja
  MÅTT
  Total höjd 135
  Total bredd 60
  Sitshöjd 30
  Sitsbredd 195
  ANNAT
  Viktkapacitet 400

  Nerladdning

  24 andra produkter i samma kategori:

  Follow us on Facebook